Alle taken

In de algemene categorie (alle taken, klusjes) zijn er 5 platformen actief in Vlaanderen. Deze platformen hebben geen specifieke focus maar laten allerhande werken toe. Enkele voorbeelden zijn babysitten, gras maaien, bouwklussen en dierenoppas.

Deze platformen (mobiele apps of websites) laten toe om particuliere klussers te vinden via zoekertjes of door een lijst van klussers, afhankelijk van het platform.

Voor zowel klusser als klant is het belangrijk om een goed platform te kiezen. Op het eerste zicht lijken ze zeer gelijk, maar er zijn toch zeer grote verschillen te vinden op gebied van kostprijs (inhouding door het platform), de features en dienstverlening. Ook de veiligheid van persoonlijke gegevens is niet even hoog bij elke aanbieder.

vgl_tabel_deeleconomie

De Kluster app komt het beste uit deze vergelijking. Kluster biedt de laagste commissie kost en is de veiligste app. Binnen de groep van platformen die enkel een website aanbieden is Listminut een veilig alternatief, al moet je daar wel dieper in de buidel tasten met een commissie van 20%.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s